Additek – Verspaning Roosendaal

Additek is een lasbedrijf vlakbij Roosendaal, gevestigd in de buurt van Oudenbosch en opgericht in 1994. Wij hebben in de tussentijd de nodige ervaring in het maken van onze eigen producten voor klanten, waarbij wij ons voornamelijk bezig houden met lassen, verspaning en sinds 2014 tevens plaatbewerking. Vanaf 1999 visualiseren wij steeds meer van onze processen op de computer met behulp van 3D modelling, CAD en CAM. Naast ontwerp kunnen wij met de eerdergenoemde technieken al driedimensionaal een kijkje nemen hoe het eindproduct er uit gaat te zien. Hierdoor kunnen wij u de beste oplossingen op maat bieden.

Wat wij kunnen doen

VerspaningNaast lassen van metaalproducten werken wij ook aan verspaning in Roosendaal en omstreken. Wij bewerken onder andere rvs, aluminium en kunststof. Daarnaast kunnen wij u ook oplossingen bieden op het gebied van plaatbewerking. Op maat leveren wij onder meer grepen, greeplijsten en tafelonderstellen van rvs en aluminium. Een greep van datgene waar we aan gewerkt hebben omvat onder andere verdeelboxen voor glasvezelkabels, ODF en EQF racks, spindels, RVS draaiwerk en een behuizing van een ultrasoon onderzoekstaster.

Wij zijn een lasbedrijf voor al uw verspaning in Roosendaal, vlakbij Oudenbosch. Als u interesse heeft in wat wij voor u kunnen doen op het gebied van staal, rvs, aluminium, kunststof en alles wat daarbij komt kijken, is het mogelijk om contact met ons op te nemen middels het contactformulier. Ook zijn wij gemakkelijk te bereiken per auto: Ons pand bevindt zich vlakbij de A17.

   Metaalbewerking Oudenbosch     Contact opnemen     Activiteiten